RelaxZone - a nyugalom szigete

2020.05.24

Egy jó masszázs csodákra képes. Téglás István és párja, Évi is jól tudták ezt, így indultak el egy élethelyzet-változást követően olyan irányba, amely által a masszázsra építve segítenek minőségibbé tenni sok ember életét. S így született meg a RelaxZone Professzionális Gépi Masszázs Stúdió, ahol egyszerűen csak - jó lenni.

- Honnan jött az ötlet, hogy létrehozzátok a RelaxZone-t?

Évi: - Amikor István feladta a munkahelyét, mindenképpen olyan munkát szeretett volna, ahol egyedül dönt mindenben. Sokat ötleteltünk, mihez is kezdjünk, ennek lett az eredménye a RelaxZone.

- Mi adta ehhez az indíttatást Nektek?

Évi: - Van itthon egy masszázsgépünk, most már több mint 12 éves, de nagyon sokszor jó szolgálatot tett egészségügyi problémáink esetén. Innen jött István ötlete, hogy már sokkal modernebb gépekkel másokon is tudnánk segíteni.

- Mi a célotok azzal, hogy különleges gépi masszázsra adtok lehetőséget az embereknek?

István: - Nagyon sok embernek fáj a háta, dereka, az ülő- és állómunka megviseli az ember testét. A sok stressz, mely nap mint nap éri az embert, hatványozottan kihatással van mindenki fizikai állapotára. A gépi masszázs jótékony hatással van mind a testi, mind a lelki közérzet javításában. Nem utolsósorban a sportolás utáni regenerációt is felgyorsítja.

- Mi volt a motivációtok ahhoz, hogy a gépi masszázs mellé a "Champi" indiai száraz fejmasszázst is elérhetővé tettétek a stúdióban?

István: - Évi mindenképp szeretett volna egy kiegészítő szolgáltatást nyújtani a vendégek számára. Ez a masszázs 20 perces. Az egyik legjobb feszültségoldó. Segít az ellazulásban, a stresszoldásban, nagyon jó kiegészítése a professzionális gépi masszázsnak.

- A házasságotok, a kapcsolatotok minősége példaértékű. Mi az, ami segít Nektek megtartani a stabilitást a magánéletben?

Évi és István: - Mi most ünnepeltük a 32 éves évfordulónkat, hogy együtt vagyunk nagy boldogságban. Mindig is nagy szeretetben éltük-éljük az életünket. Megtaláltuk az összhangot, a harmóniát a munka és a magánélet között.

- Hogyan tudjátok ezt a harmóniát megtartani a RelaxZone-on belül, és annak közösen való működtetésében is?

Évi: - A RelaxZone a mi gyermekünk. István az ötletgazda, de a tervezésben és megvalósításban az egész család kivette a részét. A RelaxZone-ban mindent együtt találtunk ki és valósítottunk meg. Ez egy igazi családi vállakozás :-). Amikor leérünk a stúdióba, mintha hazatérnénk. Megnyugvással, boldogsággal tölt el minket a hely. A RelaxZone a nyugalom szigete. Mi így nevezzük.

- Mi az az értékrend, amely alap motivációtok a mindennapokban és amely mentén cselekedtek?

Évi és István: - A legfontosabb, hogy a vendégeink maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. Mindig mindenben az Ő érdekeik lebegnek a szemünk előtt, mert ha a vendégeink elégedettek, akkor visszatérnek és a jó hírünket is tovább viszik.

Amire még nagyon büszkék vagyunk, hogy már a kezdetektől úgy döntöttünk, nem fogadunk el borravalót, hanem azt az összeget jótékony célra fordítjuk. Így vendégeink segítségével már több mint 2 éve anyagilag támogatjuk a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület munkáját.

- Mi lenne az, amit a legfontosabbnak éreztek, és üzenetként átadnátok másoknak?

István: - Sok fontos dolog van az életben, többek között az egészség, a harmónia és a boldogság. Ha teszel Önmagadért és tervezel magadnak "énidőt", mindezek elérhetők. Az általunk nyújtott szolgáltatások is ezekhez járulnak hozzá.


Ha szívesen megtapasztalnád a gépi masszázs jótékony hatásait, és figyelemmel követnéd a RelaxZone aktualitásait, a következő oldalakon tudod megtenni:

www.relaxzone.hu

www.facebook.com/relaxzonetb/ 

- Tudd, hogy számítasz, Tudd, hogy fontos vagy! -