Tanulom

2020.01.26

Tanulom másként Játszani a Létem s Lényem; tanulom élni az új Határokat, melyek körbefonnak, mégis szabadon hagyva Teret s Lehetőségeket. Tanulom, hogy szeretem, aki Voltam, s akivé Lettem; tanulom, hogy a pillanat Varázsa sosem hagy el, csak én hagyhatom el azt.

Tanulom megismerni és szeretettel Élni az új Testemet, amely végre néhány kilóval gazdagabb, mint másfél esztendeje volt, s tanulom, hogy így most Jó. Igazán Jó. Mert az 50-hez közelebb lenni, mint a 40-hez - Életigenlőbb.

Tanulom, hogy Most mi a tápláló és Életet adó - nekem; nem, nem más szerint, mert Belső Vezetésem pontosan megmutatja ezt.

Tanulom, hogy hogyan legyek Nő újra s másképpen, mint eddig voltam, s tanulom, hogy többé nem a tűsarkú cipő lesz az előnyös, hanem valami más, gerinc- és lábkímélőbb, Test-szeretőbb; diktáljon a divat s a nőiesnek mondott bármit is. Mert a Testemből csak egy van, s ebben az életben nem kapok másikat, s nem mindegy, mit teszek vele, mit adok Neki, mivel etetem s öltöztetem. Rombolom-e vagy épülni, s épen maradni segítem.

Tanulom, hogy soha semmi nem fixált s minden azonnal, egyetlen pillanat alatt megváltozhat - tanulom szeretni a Születőt és a Mulandót. Tanulom úgy élni a napokat, hogy meglehet, mindig az aktuális nap az utolsó; tanulok rácsodálkozni arra, ami éppen körülvesz, s mélyen magamba szívni a Szépséget, mely mindenhol jelen van.

Tanulom tisztelni magamat, bár az Út eddig is errefelé vezetett, most mégis más - másak a színei, árnyalatai, kontúrjai. Tanulom mások tiszteletét, meghagyva saját választásaikat s életüket, s tanulom észrevenni, hol adott a lehetőség, hogy szövetkezzünk egy mindannyiunk számára felemelőre.

Keringenek bennem a gondolatok, még rendezetlenül, s csak egyet tudok: 
Tanulok, és Újat tapasztalok - és szeretem ezt. 

- Ragyogd be a Most-odat, mert MÉG teheted... -

/Kép forrása: www.pexels.com/